Agencija za mobilnost i programe EU u sklopu projekta “Mladi za ljudska prava” organizira dva regionalna treninga za buduće edukatore u području ljudskih prava.

Pin It

Europska fondacija mladih (EYF) je fond koji je utemeljeno od strane Vijeća Europe kako bi pružio financijsku potporu europskim aktivnostima mladih. Cilj mu je potaknuti suradnju među mladima u Europi pružanjem financijske potpore aktivnostima za mlade. To se odnosi na aktivnosti koje služe promicanju mira, razumijevanja i suradnje u duhu poštivanja ljudskih prava, demokracije, tolerancije i solidarnosti.

Pin It

Od 3. rujna 2018. mladi se ponovo mogu prijaviti za subvencionirane stambene kredite, mjeru pomoći Republike Hrvatske kojom se hrvatskim državljanima olakšava stambeno zbrinjavanje kroz otplatu dijela stambenog kredita u prvih pet godina otplate kredita.

Pin It

European Youth Award je platforma zajednice mladih pokretača promjena koji koriste digitalnu tehnologiju kako bi poboljšali društvo. European Youth Award se sastoji od samog natjecanja, EYA Festivala (Winners Event), kodiranja (npr. Hackathons, Game Jam), projekta “Mladi za inovacije”, mentorskih programa, globalnih partnerskih projekata poput mYouth i još mnogo toga!

Pin It

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2018./2019. u sljedećim prioritetnim područjima:

Pin It

Više članaka ...

DONATORI

mu logologo u boji manji hr