Društvo

Testiranje inteligencije

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u subotu, 12. svibnja 2018. godine u prostoru III. gimnazije u Osijeku, Kamila Firingera 14, Osijek.

Prijave na licu mjesta će se primati od 11.30 sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do 10. svibnja 2018. do 20:00 sati. Testiranje će se odvijati u nekoliko grupa, u razmaku od sat vremena, a prva grupa počinje u 12:00 sati. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna.

Molimo Vas da ponesete osobnu iskaznicu, putovnicu ili neki drugi dokument sa slikom kako bi Vas mogli identificirati.

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr