Mobilnost

Francusko-njemačko-hrvatski radni kamp za mlade u Njemačkoj

Agencija lokalne demokracije u suradnji sa Francusko-njemačkim uredom za mlade organizira radni kamp koji će se održati u okolici Dresdena. Ako još nisi smislio/la gdje ćeš provesti praznike, prijavi se!

Ove jedanaest dana duga razmjena mladih koja kroz druženje s vršnjacima ima za cilj mladima omogućiti upoznavanje s drugim kulturama, drugim jezicima, ali i rad na konkretnim projektima i aktivnostima na farmi je financijski podržana od strane Francusko-njemačkog ureda za mlade.

Na ovom radnom kampu moći će sudjelovati 8 mladih ljudi iz Hrvatske u dobi od 16 do 22 godine, a vrijeme održavanja je od 13. do 23. srpanj 2017.

Mjesto održavanja je u okolici Dresdena, Permakulturna farma Permahof ( www.permahof.de  ), Hohnstein, područje nacionalnog parka ''Saska Švicarska'' (Sächsische Schweiz), Njemačka.

Mladi će raditi na izgradnji igrališta za djecu, a pošto farma želi biti održiva izrađivati će se i vjetrenjače.

Troškovi puta, hrane, smještaja su u potpunosti pokriveni, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 eura. Detaljan poziv skini ovdje, a prijavnicu ovdje. Kada ispuniš prijavnicu pošalji ju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr