Mobilnost

Izbor za najboljeg Erasmusovca 2017. godine

Voyagerasmus je otvorio online natjecanje za najboljeg erasmusovca u 2017. godini. Riječ je o nezavisnom portalu koji je osnovala grupa entuzijastičnih osoba koji su pronašli inspiraciju u Erasmus programu, a čiji je cilj promicati dostupne mogućnosti i širenje horizonta mladih Europljana.

Do 21. siječnja traju nominacije kandidata za najboljeg erasmusovca u protekloj godini, nakog čega će uslijediti „online” glasanje. Prvog će se dana veljače proglasiti pobjednik kojem će se dodijeliti nagrada.

U tijeku su nominacije kandidata, s tim da nitko ne može prijaviti sam sebe. Svaki prijavljeni kandidat mora zadovoljavati sljedeće kriterije:

– sudjelovanje u barem jednom Erasmus + projektu
– doprinošenje promociji Erasmusa na bilo koji način
– punoljetnost.

Nominacije se vrše elektroničkom poštom, a moraju sadržavati prijavni obrazac, ime i prezime kandidata, opis razloga iz kojih taj kandidat zavređuje ovo vrijedno priznanje te fotografiju. Zaprimaju se do 21. siječnja 2018. godine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Dan nakon isteka roka za nominacije započinje online glasanje na Facebook stranici portala te ono traje do posljednjeg dana mjeseca.

Prvog dana veljače proglasit će se pobjednik te će se nagraditi primamljivom nagradom.

Natječaj je, uključujući opis, pravila, nagrade i prijavni obrazac, dostupan na poveznici.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr