Mobilnost

Razmjena mladih na temu ''Je li turizam odgovor za bolju budućnost?''

Udruga EU korak je hrvatski partner pri Erasmus+ projektu razmjene mladih „Is tourism the answer for a better future?“, koja će se održati od 06. do 14. listopada 2018. g. u Murskoj Soboti (Slovenija).


Nositelj projekta je ''Klub prekmurskih študentov'' iz Murske Sobote, Slovenija. Voditelj projekta je Marko Lenarčič, apsolvent na Fakulteti za turizem iz Brežica i veliki zaljubljenik u turizam i aktivni sudionik turističkog razvoja vlastite lokalne sredine te dugogodišnj voditelj programa Erasmus+ razmjena mladih.

Ovim putem pozivamo  mlade (18 do 30 godina) da nam se pridruže u 8-dnevnom programu razmjene mladih tijekom kojeg ćemo postaviti pitanja i dati odgovore o ulozi turizma u lokalnom razvoju. Nakon glavnog događaja koji će okupiti 40 mladih i njihovih voditelja iz Slovenije, Hrvatske, Turske, Rumunjske i Bugarske, od sudionika se očekuje da u vlastitoj zajednici (školi, udruzi, javno mjesto...) održe prezentaciju ili radionicu na temu razmjene mladih.
Svi troškovi sudjelovanja su pokriveni iz programa Erasmus+, dok se troškovi prijevoza plačeni do visine od 180,00 EUR. Smještaj je u dvorcu Rakičan.

Info pack pronađi ovdje.

Prijave do 14.9. na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr