Mobilnost

Internacionalna ljetna škola u Bejingu, Kina

''Youth Time'' najavljuju otvaranje prijava za Međunarodnu ljetnu školu mladih u Pekingu. Glavna tema ljetne škole je „Startupi i razmjene kao stupovi ''Novog svjetskog poretka''”. Događaj će biti osobito koristan za mlade ljude koji već imaju ili žele razviti fokus na multikulturalne projekte. Događaj će se održati od 5. do 10. lipnja, u Pekingu. Rok za prijavu je 15. travnja.

Svrha ljetne škole je pomoći mladim ljudima da razviju jedinstveni skup vještina koje se mogu koristiti i u profesionalnom i u osobnom životu. To su interkulturalna osjetljivost, učinkovite marketinške vještine i dr. Ovo je odlična prilika za stvaranje mreža mladih lidera i organizacija s mladima na čelu.

Program će okupiti mlade aktiviste iz cijelog svijeta da podijele svoje najnovije iskustva kroz suradnju između Zapada i Istoka. Ove godine grupa sudionika će se sastojati od tridesetak međunarodnih i tridesetak kineskih mladih ljudi.

Kroz kombinaciju obrazovne i kulturne razmjene, polaznici će naučiti kako savladati jezične, nacionalne i vjerske barijere.

Glavni kriteriji:

  • Mladi ljudi u dobi od  18 do 35 godina
  • Dokaz o jakoj društvenoj odgovornosti i predanosti;
  • Preferirano iskustvo koje uključuje društveno i profitno poduzetništvo, neprofitne organizacijame, društveni aktivist, novinar i druge medijske djelatnosti, umjetništvo, edukacije, mladi istraživači, znanstvenik ili student;
  • Tečnost u engleskom potrebno.

Prijavnicu pronađi ovdje, a također trebaš poslati i jednominutni video uz svoj CV.

Troškovi hrane i smještaja su u potpunosti pokriveni, a sudionik plaća sudjelovanje 150 eura i trošak putovanja.

Detaljnije na linku.

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr