Obrazovanje

Besplatni tečaj kineskog jezika

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika osmišljen je s ciljem povezivanja hrvatske i kineske poslovne zajednice te jačanja poslovne suradnje između Republike Hrvatske i NR Kine.

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika obuhvaćat će relevantne teme vezane uz poslovnu kulturu: službeno upoznavanje, telefonske razgovore, poslovno dopisivanje, prezentacije, poslovne sastanke, pregovaranje, small talk i brojne druge elemente poslovnoga bontona. Svrha je tečaja omogućiti i olakšati uspostavljanje poslovne suradnje između hrvatskih i kineskih gospodarstvenika. Tečaj će biti prilagođen stupnju znanja kineskoga jezika polaznika, što znači da će se formirati početničke grupe, ali i napredne grupe za polaznike s određenim predznanjem kineskoga jezika.

Svi jezični programi Instituta temelje se na Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezikekoji utvrđuje 6 stupnjeva znanja stranog jezika, a svaki stupanj sastoji se od više modula:

A1 (dva modula) i A2 (dva modula) – temeljni korisnik
B1 (četiri modula) i B2 (dva modula) – samostalni korisnik
C1 (četiri modula) i C2 (dva modula) – iskusni korisnik

Moduli traju 58 školskih sati, a nastava se održava dva puta na tjedan po dva školska sata.

O upisima:

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu po prvi put organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Osijeku. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima. Oov je prvi put da Institut pokreće tečajeve na Ekonomskom fakultetu, a svi polaznici koji uspješno završe tečaj na kraju dobivaju certifikate o uspješno položenom stupnju.

U ljetnom semestru akademske godine 2017./18. upisujemo 30 novih polaznika, u sljedećim terminima:

Grupa C

Utorkom od 19:00 do 20:30 sati

Četvrtkom od 18:45 do 20:15 sati

Grupa D

Srijedom od 17:00 do 18:30 sati

Petkom od 17:00 do 18:30 sati

Upisati se možete slanjem željene grupe (A1.1. C ili A1.1. D) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Uz željenu grupu, zamolili bismo Vas da pošaljete i svoje podatke:

Ime:
Prezime:
OIB:
Datum rođenja:
Mjesto rođenja:
Adresa stanovanja:
Telefon/Mobitel:
Email:

Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na Facebook stranici ( https://www.facebook.com/KonfucijevInstitut.UNIZG ) Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Svi programi su besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr