Obrazovanje

Nova sezona Zadovoljna akademije: Prijavite se i osvojite jednu od 25 edukacija širom Hrvatske

Učenje je najljepše putovanje na koje možete krenuti, neovisno o tome imate li 25 ili 55 godina. Učenje novih vještina te stjecanje novog znanja, sposobnosti i navika, kao i testiranje vlastitih granica može biti odskočna daska za toliko željene životne promjene.

Gdje se vidite za pet godina? Što želite postići u životu? Što poduzimate kako biste došle do svog cilja?

Bilo da želite u potpunosti zaokrenuti karijeru, dodatno se usavršavati kako biste još bolje obavljale posao na sadašnjem radnom mjestu, pokrenuti vlastiti posao ili nakon slanja brojnih molbi za posao steći nove vještine i napokon čuti odgovor: Čestitamo, dobili ste posao, pozivamo vas da se prijavite na Zadovoljna akademiju.

Portal zadovoljna.hr po drugi put otvara natječaj za sve žene diljem Hrvatske koje će moći osvojiti jednu od 25 edukacija.

Zadovoljna akademija bit će vaša suputnica u učenju i radu na sebi, a podršku će vam dati odabrani mentori koji imaju bogato iskustvo u područjima svoga rada te ujedno i sami znaju koliko je truda i učenja potrebno kako bismo ostvarili ono što želimo biti i postati.

Ponuđeni edukacijski sadržaji podijeljeni su u šest tematskih smjerova:

1. DIGITAL

2. LJEPOTA

3. GASTRO I TURIZAM

4. MODA I DEKOR

5. PODUZETNIŠTVO

6. STRANI JEZICI

Svaki od tih edukacijskih smjerova imat će svoju mentoricu, osobu koja će motivirati i poticati odabranu kandidatkinju ili kandidatkinje u određenom području.

Prijava i detaljnije na stranici.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr