Obrazovanje

Ured za udruge poziva na besplatnu dvodnevnu ESF radionicu u Osijeku, 1.10. - 2.10.2018.

Ured za udruge Vlade RH vas poziva da se prijavite na besplatnu dvodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Ureda za udruge koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“.


Fokus radionica bit će na praktičnom radu s ciljem izrade konkretnih projektnih prijedloga na buduće natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Ureda za udruge.
Radionice će izvoditi stručnjaci tvrtke AMRIS-AIDCO d.o.o., Ivana Laginja i Nenad Kocmur.

Polaznici radionice moraju biti članovi ili zaposlenici organizacije civilnoga društva i prijave moraju poslati u ime organizacije. Prilikom prijave potrebno je odgovoriti na niz pitanja temeljem kojih će se utvrditi razina znanja i iskustva osoba koje žele sudjelovati na radionici, a s ciljem dobivanja uvida u stvarnu potrebu za ovakvom vrstom edukacije.

Organizatori radionice će na temelju prijava odabrati polaznike. Kriterij odabira polaznika će biti razina iskustva i znanja u izradi i provedbi projekata iz europskih fondova, te će se prednost pohađanju radionice dati onima čije procijenjeno iskustvo i znanje zahtjeva dodatnu edukaciju.

Radionica u Osijeku će se održati 01/10/2018 - 02/10/2018 – Hotel Silver, Martina Divalta 84, 31000 Osijek.

Rok za prijavu na obje radionice je 25. rujna 2018. godine u 12 sati.

Obrazac prijave za pohađanje radionice nalazi se ovdje.

Više informacija o radionici možete pronaći ovdje.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr