Obrazovanje

4. PechaKucha Night u Osijeku

PechaKucha Night (PKN) je japanski format inspirativnog i brzog prezentiranja koji se ispostavio kao veoma prihvaćen i uspješan događaj diljem svijeta, pa tako i od strane osječke publike.

Organizacija PechaKucha Night Osijek krenula je u listopadu 2012. godine kad je Kino Urania posjetilo oko 500-tinjak ljudi koji su ispunili prostor do posljednjeg mjesta. PechaKucha Night Osijek #2 održala se u veljači 2013. u biljarskom klubu Plan B, koji je također tražio centimetar slobodnog prostora više. Treća PechaKucha Night Osijek održala se u lipnju 2013. godine na lokaciji kultne "Školjke" gdje je stotine posjetitelja pod zvijezdama uživalo u inspirativnim prezentacijama.

Nakon dužeg vremena, PechaKucha Night vraća se u Osijek!
U petak, 10. ožujka 2017., u Esseker centru, s početkom u 20:20 sati posjetitelje očekuju predavanja brojnih kreativaca koji će okupljenima dočarati svoje uspjehe na ovogodišnju krovnu temu PKN - Crowdfunding.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a kapacitet sjedećih mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto zauzmite dolaskom na vrijeme jer se vrata Essekera otvaraju u 19 sati.

Nakon inspirativnih predavanja, ostajemo na istoj adresi, no selimo se na 1. kat Essekera gdje vas očekuje after party uz DJ Olivera i DJ Yves Taquet te šank Barcelona Puba.

PREDAVAČI:
Hrvoje Hafner / Crowdfunding.hr / Zagreb
Ana Profeta / Booksa / Zagreb
Oleg Maštruko / Without People, Expiations / Zagreb
Ana Teskera, Maja Sepetavec / BRLOG zadružna pivovara / Zadar
Yves Taquet / Goulash Disko Music Festival / Zagreb / Belgium
Ladislav Jurić / Baggizmo / Zagreb
Ivan Jelušić / Reaktor, UPlug / Osijek
Valent Turković / Projekt Otvorena mreža, MeshPoint / Osijek

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr