Obrazovanje

Digital Design Academy u Osijeku

Digital Design Academy je povezani niz predavanja i radionica u određenom vremenskom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavanja s dizajnom kroz predavače iz struke.

 Predavanja i radionce će obuhvatiti offline i online sferu. Obradit će se teme poput povijesti i osnova dizajna, tipografije, mrežni sustav, ilustracija, knjiga standarda, interaktivni dizajn, sredstva komunikacije, dizajn korisničkog sučelja (UI),dizajn korisničkog iskustva (UX) i mnoge druge.

Također će se posvetiti pažnja temi izgradnje vlastitog portfelja, te komunikacija s potencijalnom poslodavcem ili budućim klijentom.

Cilj akademije je jačanje i povećanje dizajn zajednice, priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatni benefit je daljnji razvoj dizajnerskih vještina i mogućnost zapošljavanja u tvrtkama koje sudjeluju kao partner ili organizator.

Organizator DDA je Mono u suradnji s udrugom Osijek Software City, dok su partneri na projektu Marivo, Prototyp, Studio33, DaFED.

Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju dizajn zajednice kroz predavanja i radionice na području Hrvatske i regije.

Informacije o DDA:
- Primamo 20 polaznika.
- Predavanja su svaku subotu od 9-12:30.
- Participacija na DDA je besplatna.

Prijavi se ovdje!

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr