AIESEC je studentska organizacija u kojoj članovi uspješno rade poslove slanja drugih studenata na inozemne prakse i volonterstva te pronalaze domaća poduzeća i smještaj za strane studente na praksama - sve s ciljem razvijanja leadership vještina i pomicanja vlastitih granica.

Traže se mlade, motivirane osobe za volontiranje u Engleskoj! Ako si mlada osoba od 18 do 30 godina, pozitivna i otvorenog uma, voliš raditi u timu i imati fleksibilan raspored, imamo pravu priliku za tebe.

Agencija lokalne demokracije dugi niz godina surađuje s Francusko-Njemačkim uredom za mlade i svake godine zajednički organizira radni kamp za mlade. Za tu poziciju se traži volonter/volonterka sa izvrsnim znanjem njemačkog jezika za pripremni sastanak i za vođenje sudionika na međunarodnu razmjenu.

Mlado društvo Gap Medics traži mlade studente i učenike medicinskih škola za edukativno uzbudljivo putovanje. Na jednom mjestu okupit će se (kao i prethodnih osam godina) mladi iz Dominikanske Republike, Ruande, Poljske i Hrvatske. Mladi od 16 do 25 godina koji se školuju za buduće liječnike, medicinske tehničare, primalje i stomatologe okupljaju se na različitim lokacijama diljem svijeta.

DONATORI

mu logologo u boji manji hr