Volontiranje

Inspire Me konferencija traži nove članove i volontere za konferencije koje će se održati u 2018. godini diljem Hrvatske

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Na konferencijama govornici dijele svoje inspirativne životne i poslovne priče, a radionice drže vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, lifestyle-a, fitnessa, prehrane, event managementa, IT, osobnog razvoja, prodaje, multimedije, dizajna i dr.
Također, sudionici konferencije imaju priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te saznati o mjerama i programima nacionalnih i EU institucija namijenjenih pokretanju vlastitog posla odnosno poduzetništvu i (samo) zapošljavanju.

Do sada su održane četiri warm up konferencije (Rijeka, Pula, Osijek, Zadar) te centralna konferencija u Zagrebu. Na Inspire Me sudjelovalo je 2.050 sudionika, 129 predavača te izvještavalo 30 medija.

Ako i ti želiš sudjelovati kao član tima organizacije ili volonter čitaj dalje...
Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica)
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

A zašto se prijaviti?

Stjecanje praktičnih znanja iz različitih područja (financije, marketing, PR, dizajn, multimedija, novinarstvo, fotografija, content, IT, program, event management i sl.)

Mogućnost usavršavanja

  • networking (prilika za upoznavanje i umrežavanje sa poslodavcima, menadžerima, poduzetnicima i kolegama iz različitih struka)
  • odlična zabava (teambuildinzi i partyiji Inspire Me tima :))
  • mogućnost sudjelovanja na različitim edukacijama, konferencijama i sl.
  • potvrda volontiranja (volonterske knjižice)

NAČIN PRIJAVE

U konferenciju se može uključiti na jedan od dva načina:

a) postani dio tima konferencije – odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR) te tako sudjelovati u organizaciji konferencije u jednom od gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Osijek, Split, Varaždin) u kojem će se održavati konferencija.

b) postani volonter – kandidati će postati dio tima logistika i volontirati isključivo na dan samog eventa, u jednom od gradova u kojem se održava konferencija.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  s naznakom „Prijava za tim“ ili „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 14. veljače 2018. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili postavite upit preko web ili facebook stranice Inspire Me konferencija.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr