Volontiranje

Studentska udruga EwoB- EwoB regrutira

Studentska udruga EwoB, osnovana 2008. u suradnji sa sveučilištem University of Illinois at Urbana-Champaign (UIUC), traži baš tebe. Poduzetnici bez granica (EWoB) provode još jednu regrutaciju stoga ako želiš biti dio ambiciozne grupe, do 4. ožujka 2018. pošalji motivacijsko pismo i životopis na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cilj studentske udruge je promoviranje poduzetničkog razmišljanja i djelovanja u svim društvenim kontekstima, te razvijanje i poboljšanje poslovnih, organizacijskih i komunikacijskih vještina i znanja članova. Udruga iza sebe ima brojne uspješne projekte kao što su Globalni tjedan poduzetništva – GEW i EWoB Business Hackathon. Projekt Globalni tjedan poduzetništva proglašen je najboljim studentskim projektom Republike Hrvatske 2014./2015. na Kongresu udruga studenata RH (Cosa), a EWOB Business Hackathon je 2016. godine osvojio 2. mjesto.

EwoB od tebe očekuje spremnost na timski rad, želju za učenjem te potencijal, a zauzvrat ćeš se usavršiti na području komunikacije, poduzetništva i organizacije različitih događanja.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku jer u konačnici, u svima nama se krije poduzetnik velikih ideja. Odvaži se, pridruži EwoBu i poduzmi konačni korak ka uspjehu.

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr