Volontiranje

Gap Medics traži učenike i studente medicinskih škola

Mlado društvo Gap Medics traži mlade studente i učenike medicinskih škola za edukativno uzbudljivo putovanje. Na jednom mjestu okupit će se (kao i prethodnih osam godina) mladi iz Dominikanske Republike, Ruande, Poljske i Hrvatske. Mladi od 16 do 25 godina koji se školuju za buduće liječnike, medicinske tehničare, primalje i stomatologe okupljaju se na različitim lokacijama diljem svijeta.

Traže se studentski koordinatori kako bi radili na Gapovim programima tijekom ljeta, zajedno sa stručnim lokalnim timovima. Radit ćete u Hrvatskoj, Poljskoj, Ruandi, Tanzaniji ili Dominikanskoj Republici, obavljajući ujedno stručan praktičan rad i stječući iskustva iz vlastite struke.

Zasada se traže koordinatori na spomenutim područjima te kuhari za rad na istom programu na području Pule.

Pošaljite svoje životopise i motivacijsko pismo na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijave se dostavljaju na engleskom jeziku, ali se za poslove (u poljskom ili hrvatskom programu) mogu prijaviti samo punoljetne osobe. Organizatori pokrivaju sve troškove.

Nakon video intervjua odabrani polaznici bit će pozvani na treninge u terminima od 23. do 28. travnja te od 28. svibnja do 2. lipnja.

Više pročitajte na službenoj stranici.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr