Volontiranje

Volontiranje u Engleskoj

Traže se mlade, motivirane osobe za volontiranje u Engleskoj! Ako si mlada osoba od 18 do 30 godina, pozitivna i otvorenog uma, voliš raditi u timu i imati fleksibilan raspored, imamo pravu priliku za tebe.

Organizacija Youth Action iz Engleske traži mladu osobu koja bi na 11 mjeseci sudjelovala na projektu „Volunteering for inclusion“. Projekt počinje u rujnu, a mjesto volontiranja je Blackburn (Lancashire) u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Naši partneri, Youth Action su priznata, nagrađivana organizacija koja ima za misiju obuhvatiti, uključiti i osnažiti mlade osobe s kojima rade. Za više informacija o organizaciji posjetite : http://www.youthaction.org.uk/ 

Volonteri bi, osim u svakodnevnom životu organizacije, sudjelovali u raznim inicijativama, organiziranju festivala, provođenju radionica i osmišljavanju umjetničkih izvedbi koje su namijenjene informiranju i osvještavanju građana.

Važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program. Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014. ̶ 2020. Ovaj program omogućuje mladima mobilnost u svrhu učenja, gdje mladi sudjeluju na raznim projektima mobilnosti kako bi stekli nova znanja i vještine te pomogli zajednici u koju dolaze.

Pozivamo sve mlade od 18 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje u ovom projektu i otputuju u novu zemlju, upoznaju strane kulture te steknu nova znanja, vještine ali i poznanstva i prijateljstva! Prijaviti se možete na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , facebook stranicama, na broj telefona 044/813 709 ili osobnim dolaskom u Udrugu IKS u Turkulinovoj 9 u Petrinji.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr