Institut za razvoj obrazovanja – IRO objavljuje natječaj za dizajn logotipa i vizualnog identiteta za ESF projekt EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti (UP.04.2.1.02.0051) koji se provodi u sklopu poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“.

Udruga Active youth iz Litve nudi mogućnost Erasmus + pripravništva u svojoj organizaciji. Ova mogućnost otvorena je svim studentima koji su trenutačno upisani na preddiplomske i diplomske studije u ustanovama visokog obrazovanja u zemljama obuhvaćenima programom te za doktorske kandidate, ali i onim osobama koje su nedavno stekle diplomu.

Svakodnevno se suočavamo s odlaskom mladih u inozemstvo u potrazi za poslom, boljim životom i napredovanjem. Koliko ste upoznati sa mogućnostima koje kao mlada osoba s statusom državljanina neke od članica Europske unije ostvarujete pri traženju posla u inozemstvu? Ako imaš želju zaposliti se u inozemstvu kroz ovaj članak ćemo te detaljno uputiti koje sve opcije imaš.

DEKRA je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga iz područja ljudskih potencijala, istraživanja tržišta i organizacije promotivnih aktivnosti. U sklopu nadolazeće akademske godine dodjeljuje stipendiju u iznosu od 18.000,00 kn u jednokratnoj isplati za najkreativnije poslovne ideje.

DONATORI

mu logologo u boji manji hr