Zapošljavanje

Hrvatska pamet Hrvatskoj

Student si ekonomije i zanima te poduzetništvo? Želja ti je pokrenuti vlastito poduzeće ili samo imaš dobru ideju i znaš napisati poslovni plan? Prijavi se na HPH i osvoji vrijedne nagrade!

Hrvatska pamet Hrvatskoj (HPH) kao jedan od najuspješnijih projekata Poslovnog dnevnika i Večernjeg lista svoju potragu za najboljim studentskim projektima nastavlja i u ovoj godini. Do 19. listopada 2018. godine redovni i izvanredni studenti svih hrvatskih fakulteta u dobi od 18 do 27 godina u jednoj od kategorija koje su tematski vezane uz smjerove nacionalne razvojne strategije mogu prijaviti svoj autorski rad.

Tri su kategorije natječaja:

Izvorno hrvatsko
Poduzetna Hrvatska
Inovativna Hrvatska

Rad kojim se natjecatelji prijavljuju mora se sastojati od osnovne prezentacijske ideje, prikaza potencijalnih benefita koji bi njezinom realizacijom bili stvoreni, te detaljne razrade svih tehničkih, organizacijskih i financijskih uvjeta potrebnih za realizaciju.

Nakon što se zatvore prijave, stručni žiri koji čine predstavnici obrazovnog sektora i poslovne zajednice vijećaju te odabiru po tri najbolja projekta u svakoj od kategorija. Finalisti koji uđu u uži izbor na raspolaganju će kasnije imati njihove korisne savjete i sugestije kojima svoju ideju mogu pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. Svi sudionici dobivaju priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, kao i mogućnost za stjecanje novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta koje će im Poslovni dnevnik i Večernji list, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta omogućiti.

U prosincu 2018. bit će konačno poznati i rezultati natječaja, u svakoj od kategorija proglašeni pobjednici te uručene vrijedne i poticajne nagrade.

Za sve dodatne informacije posjetite službene stranice natječaja Hrvatska pamet Hrvatskoj ( http://www.poslovni.hr/specijal/hrvatska-pamet-hrvatskoj-2018  ) ili nam se obratite na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr