Zapošljavanje

Besplatni poslovni prostor i karta za javni prijevoz poduzetnicima početnicima

Dobra vijest za sve poduzetnike koji žele raditi, a nemaju poslovni prostor ili rade od kuće: Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. nudi im besplatni co-working prostor!

Naime, u sklopu Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. nalazi se co-working prostor (dijeljeni uredski prostor) čiji je cilj umrežavanje potencijalnih i postojećih poduzetnika te poticanje zajedničke suradnje i međusobne povezanosti tvrtki i pojedinaca u regiji.

Co-working prostor se prostire na 150 četvornih metara, a podijeljen je u dva dijela. Veći dio je namijenjen sastancima i radu, a manji opuštanju.

Prostor je prilagođen informatičkim i sličnim djelatnostima čime je osigurana infrastruktura za rad te uvjeti za razvoj novih projekata. Novouređeni prostor ima 30 radnih jedinica, a korisnici, prvenstveno informatičke tvrtke, na raspolaganje će dobiti stol, stolice i besplatan brzi Internet. Nesmetan pristup osiguran je i osobama s invaliditetom.

Co-working prostor je namijenjen različitim vrstama samostalnih profesionalaca koji svoje ideje i projekte više neće morati osmišljavati i na njima raditi u kafićima ili stanovima.

Cilj ovog prostora je podupirati međusobnu suradnju te poštivati poslovnu etiku kako bi ovaj prostor bio ugodan i koristan za sve korisnike. Njegovo uspješno funkcioniranje odraz je ponašanja svih korisnika prostora, stoga su za korisnike co-working prostora postavljena određena pravila ponašanja.

Tako se od svih korisnika co-working prostora očekuje npr. da budu profesionalni, poštuju druge i surađuju s njima, ne stvaraju buku, održavaju čistoću prostora, ne puše u co-working prostoru itd.

Poduzetnički inkubator BIOS pokriva režijske troškove za prostor. No. još jedna dobra vijesti; Svim poduzetnicima koji zaista počnu raditi i koristiti coworking prostor u BIOS-u, a nemaju mogućnost prijevoza, Grad Osijek u suradnji s GPP-om osigurao je besplatne mjesečne karte za javni prijevoz. Više o samim propozicijama poduzetnici mogu saznati u upravi BIOS-a kod prijave za korištenje coworking prostora. Ovo je samo mali poticaj, ali hvalevrijedan za nastavak podizanja poduzetničke klime u gradu Osijeku.

Za sve detaljnije informacije posjetite njihovu službenu stranicu na kojoj možete pronaći i pravila ponašanja te virtualno prošetati co-working prostorom.

Video o prostoru i programu pogledajte ovdje.

Fizičke osobe koje su korisnici Coworkinga, a žele pokrenuti postupak registracije tvrtke mogu postati virtualni stanari i registrirati tvrtku na adresi Poduzetničkog inkubatora BIOS. Status virtualnog stanara mogu dobiti poduzetnici početnici, koji posluju manje od 2 godine, a koji se bave djelatnostima koje imaju potencijal rasta i razvoja. Virtualni stanari plaćaju mjesečnu članarinu u iznosu 40,00 kn + PDV, a dobivaju poštanski pretinac, uslugu besplatnog korištenja BIOS-ovih konferencijskih dvorana jednom mjesečno te svu savjetodavnu pomoć i usluge koje su na raspolaganju i BIOS-ovim fizičkim stanarima. Zahtjev za stjecanje statusa virtualnog stanara možete pronaći na BIOS-ovoj mrežnoj stranici.

 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr