Zapošljavanje

Job Interview meeting na Kampusu

Bio si siguran u sebe, ali razgovor za posao i nije prošao najbolje!? Vjeruješ da imaš najbolje znanje, ali su ipak zaposlili osobu koja zna manje od tebe!? I pitaš se u čemu je problem? Misliš da je to samo još jedna namještaljka na razgovoru za posao?

Mi se ne bi složili s tobom jer pravi razgovor za posao ne čini uvijek isključivo znanje koje imaš, nego mnogo stvari i karakteristika koje su potrebne kako bi očarao tim koji vodi razgovor za posao. Naravno da se nije lako istaknuti među nekoliko desetaka osoba, ali mi smo tu da ti pomognemo.

IEEE Student branch Osijek u suradnji s osječkom IT tvrtkom Inchoo te FERIT-om u srijedu, 11. travnja 2018. godine s početkom u 13:30 sati, organizira "IEEE Job Interview meeting" baš iz razloga kako bi prikazali i simulirali razgovor za posao te pokušali dočarati iskustvo razgovora za posao. Naravno, tu je i pisani dio prijave za posao koji ćemo također temeljno obraditi i proći kroz dobre primjere te se dotaknuti loših primjera zamolbi i životopisa.

Radionicu čine 2. dijela:
1. Pisani dio prijave (zamolba za posao, životopis)
2. Razgovor za posao

Pitate se zašto Inchoo!? Inchoo je tvrtka koja je u posljednjih godinu dana odradila preko 70 razgovora za posao, te nekoliko desetaka konzultacija s osobama koji su tražili pomoć upravo od ove ekipe koja nam dolazi na meeting. Ekipu čine Dunja, Zrinka i Stjepan, tim koji pregleda svaku prijavu za posao u Inchoo i koji prvi porazgovara s novim zaposlenikom. Naravno, na meetingu će biti odličnog raspoloženja te i sami dolaze kako bi i njima bilo lakše prilikom idućih razgovora za posao, jer kako kažu, bude tu svega i svačega.

Kako bi ovu radionicu odradili kvalitetno, radit ćemo simulaciju razgovora za posao, gdje tražimo zainteresirane studente i ostale osobe koje su željne okušati razgovor za posao kroz svoj vlastiti primjer i vidjeti kako bi prošli na razgovoru za posao u Inchoo.
Stoga, pozvani ste svi zainteresirani da budete pokusne osobe na razgovoru za posao, te se prijavite u prijavi kao sudionik - primjer.

Svim studentima FERIT-a su opravdana predavanja i auditorne vježbe ako dođu na radionicu. Broj osoba je ograničen stoga požurite s prijavama.

Prijavu za sudjelovanje na događaju potraži na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPxd0BV2R-X4WjcBnnEvnr7GI9IIJ671Nn4Ntd4SJKUT0ShQ/viewform?c=0&w=1 

Više detalja o događaju možeš vidjeti na službenom Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/729354820787376/ 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr