Zapošljavanje

Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula program ljetne prakse

Coca Cola HBC Hrvatska, već dugi niz godina jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, pokreće program ljetne prakse koji studentima omogućuje stjecanje dragocjenih praktičnih iskustava i rad s mentorima na izazovnim poslovnim projektima te priliku za zapošljavanje.

U šest tjedana radit će se na konkretnim projektima uz mentore te stjecati znanja i vještine koje poslodavci najviše traže.

Ukupno 30 mladih kroz program ljetne prakse Coke Summership radit će na konkretnim zadacima i projektima te kroz praktičan rad, ali i stručna predavanja i radionice, steći dodatna znanja i vještine koje će im otvoriti nove prilike za zapošljavanje u Coca-Coli HBC Hrvatska ili kod drugih poslodavaca.

Naime, svi koji završe ambiciozan i bogat program prakse u trajanju od šest tjedana, počevši od 18. lipnja do 27. srpnja, ući će u bazu mogućih zaposlenika Coca-Cole HBC Hrvatska, ali i dobiti potvrdu o uspješno završenom programu koju će moći koristiti u natječajima za posao kod drugih poslodavaca

Za program Coke Summership mogu se prijaviti studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj. Oni koji uspješno prođu postupak odabira i izbore se za jedno od 30 mjesta, za vrijeme trajanja prakse tri dana u tjednu radit će na projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje.

Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođenja, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere.

Prijave su moguće do 30. svibnja 2018. putem e-adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr