Zdravlje

Europski tjedan mobilnosti uz biciklijadu i Europe Direct Osijek

Informacijski centar Europe Direct Osijek (EDIC Osijek) - poveznica između građana i Europske unije – omogućuje dostupnost informacija o Europskoj uniji te promiče i potiče građansko sudjelovanje na lokalnoj i regionalnoj razini. A sada te poziva i na biciklijadu!

Povodom Europskog tjedna mobilnosti, Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u sklopu Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje organizira biciklijadu koja će se održati u petak, 22. rujna 2017. u Osijeku. Svake godine od 16.-22. rujna u Europi se obilježava Europski tjedan mobilnosti – najveći događaj posvećen održivom urbanom prometu. Grad Osijek već tradicionalno povodom 22. rujna organizira dan bez automobila zatvaranjem prometa u jednoj ulici u središtu grada. I ove godine to je Školska ulica iz koje biciklijada kreće i u kojoj završava.

Program biciklijade ukratko:
16:00 – Školska ulica – okupljanje i promo/info aktivnosti
17:00 – Školska ulica – START BICIKLIJADE
18:00-19:00 – Školska ulica – promo/info aktivnosti i zajedničko fotografiranje

Događanje se organizira u suradnji s Gradskim savezom za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek i Školskim športskim savezom grada Osijeka.

Pozivaju se svi da se pridružite zajedno s kolegama, članovima, prijateljima!

Više informacija možete pročitati na sljedećem linku: http://www.edicosijek.eu/index.php/hr/naslovna-3/1542-poziv-na-biciklijadu-povodom-europskog-tjedna-mobilnosti-22-9-2017-u-osijeku 

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr