Zdravlje

Radionica ''Stres na uzici''

Županijska komora Osijek organizira interaktivnu radionicu Stres na uzici koja će se održati u četvrtak, 20. rujna, od 9.30 do 13 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama, startupovima, srednjem menadžmentu u državnim i javnim poduzećima te studentima viših godina master studija.

Na radionici će biti riječi o fiziologiji stresa i što nam stres radi, kako stres staviti pod učinkoviti nadzor te kako se coachingom boriti protiv stresa.

Cilj seminara:

1. Osvijestiti kako stres utječe na svakog u običnom životu. Stres se odlaskom s radnog mjesta kući ne ostavlja na poslu, nego se nosi sa sobom. Rezultat toga je da se može prenijeti i odraziti na obiteljske odnose.

2. Pojasniti kako čovjek može postati otporniji na stres, tj. kako smanjiti njegov utjecaj na fiziologiju i psihičko zdravlje.

3. Pojasniti kako čovjek može obične situacije održati običnim, a ne dopustiti da prerastu u stresne situacije.

4. Objasniti značaj EQ (emocionalne osviještenosti) u rješavanju i smanjenju stresa (a pogotovo u velikim poduzećima).

5. Objasniti kako zdrave životne navike utječu na stres (vježbanje, prehrana i način života).

Na kraju seminara predviđeni su praktični primjeri (kratki 2 x 2 minutni igrokaz dobrovoljaca s temom reagiranja na stresne situacije te kako ta ista situacija izgleda kad se primjeni coaching ili EQ).

Predavač je Predrag Kvolik, koji je tijekom svog radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je i savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednom malom poduzeću te želi svoja znanja i iskustva prenijeti voditeljima timova u malim i srednjim tvrtkama. Osim toga, završio je i tečaj coachinga u Zagrebu.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijavnice koja se nalazi na dnu stranice, do 19. rujna.

Pin It

DONATORI

mu logologo u boji manji hr